Välkommen till Kontorshub Boda

Upptäck en idyllisk arbetsplats mitt i hjärtat av Boda Glasbruk, där kreativitet och produktivitet möter den charmiga atmosfären på landsbygden. Kontorshubben ligger nära The Glass Factory och Hönsalottas Luffarmuseum, vilket ger dig möjlighet att kombinera arbete med avkoppling och kulturella upplevelser. Kontorshubben är inte bara en plats för arbete. Det är en plats där möten blir samarbeten och där landsbygdens charm möter professionell utveckling. Skapa, möts och trivs på Kontorshubben i Boda Glasbruk! Hyr en kontorsplats eller hela Kontorshubben.

En samlingsplats för mångfald

Oavsett om du är en erfaren entreprenör som strävar efter framgång, student eller en kreativ person i skapandets stund. Här möts olika tankar, idéer och bakgrunder och tillsammans skapar vi en dynamisk gemenskap.

En oas for Kreativitet

För kreativa själar är Kontorshubben en oas där kreativiteten blomstrar. Här kan du låta dina idéer flöda fritt och dela din passion med likasinnade.

Plats för entreprenörer

Kontorshubben är hem för entreprenörer som söker en plats att utveckla sina idéer och bygga sina företag. Här finns möjligheten att skapa kopplingar, samarbeten och dra nytta av en gemenskap som tror på att varje företag har potentialen att blomstra. Välkommen till en plats där entreprenörskap trivs och idéer blir till förverklighet.

Befria dig från hemmakontoret

Ge dig själv friheten att komma bort från hemmets bekanta väggar och upptäck en ny dimension av arbete och kreativitet. I vår inspirerande arbetsmiljö får du inte bara en paus från den vanliga vardagen, utan även en plats där kreativiteten kan flöda fritt.

Detta finns:

  • 10 kontorsplatser (4 arbetsplatser är utrustade med extern skärm, tangentbord och mus).
  • Möjlighet att hyra hela Kontorshubben tio bord och använda lokalen som konferensrum, teknik finns för digitala möten.
  • Grupprummet för små möten 3 - 5 personer (teknik finns för digitala möten).
  • Lounge, pentry, matplats, toalett och dusch delas med övriga hyresgäster som hyr studios och rum i Kontorshubben.

Information om teknik, manualer och guide hur du loggar in/bokar första gången hittar du här.

Parkering:

Gratis parkering finns nära Glass Factory.


Hos oss kan du också hyra glashyttan och tid i tematiska verkstäder på The Glass Factory.